Groener is Beter
Groener is Beter fotocompilatie homepage.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groot gezin dat zich inzet tegen Ecocide. Ecocide betekend letterlijk “het doden van ons thuis” en refereert aan de grootschalige beschadiging, de vernietiging of het verlies van het ecosysteem. Maar ook ernstige schade aan de natuur die wijdverspreid of langdurig is. Dat klinkt zeer ernstig en dat is het ook. Om met ons grote gezin een zo klein mogelijke footprint achter te laten maken we dan ook steeds duurzamere keuzes. En aangezien we het leuk vinden om anderen te inspireren ontstond er deze blog: Groenerisbeter.com.

Groener is Beter

Op Groener is Beter vind je alles omtrent tuinieren, vakanties, dagjes weg, schoonmaken, klussen, boeken en alles meer wat bij het dagelijkse leven hoort en duurzaam is. We werken met categorieën om het voor eenieder overzichtelijk te houden en ook de zoekfunctie is een mooie optie om te gebruiken om nog specifieker te zoeken

Groener is Beter bestaat sinds juli 2022. Beetje bij beetje zal er dan ook steeds meer bijkomen waardoor het nog leuker gaat worden.

Wie zijn wij?

Maar dan de grote vraag: Wie zijn wij?
Wij zijn een gezin bestaande uit vader, moeder en 5 kinderen. We houden van vakanties, lekker eten en tijd met elkaar door brengen. We zijn fans van Italië, Luxemburg, Kastelen, spelletjes en Kerstmis. In onze vrije tijd maken we graag een wandeling of fietstocht door de natuur en spelen we graag een spelletje (zowel bordspellen als ook online games) of kijken we een film of serie. Daarnaast heeft iedereen ook nog zijn eigen interesses en dat maakt dan ook dat deze blog lekker uitgebreid is. Maar vooral zijn we bezig om steeds duurzamer te leven, vandaar ook deze toepasselijke blog.

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.