Groener is Beter
Groener is Beter fotocompilatie homepage.

Samenwerken

Op Groenerisbeter.com kan iedereen, sinds juli 2022, terecht voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Voor het tot stand komen van artikelen staat Groener is Beter open voor samenwerkingen met eenieder die daar behoefte aan heeft, zolang het maar een duurzaam karakter heeft. We kunnen samenwerken in door middel van een uitnodiging, maar ook barter-deals en betaalde samenwerkingen zijn mogelijkheden. Kijk hieronder voor de uitgebreide opties.

Verschillende soorten samenwerkingen.

Wij vinden het belangrijk om niet alleen onze persoonlijke verhalen en informatieve artikelen met de lezer te delen maar ook dat van bedrijven, merken, evenementen en meer. Wij staan open voor onder andere: reviews, recensies, advertorials, gastartikelen, persuitnodigingen en het plaatsen van een link in een bestaand artikel.

Ben jij op zoek naar promotie voor je product, bedrijf of evenement dan willen wij je daarbij graag helpen. Graag ontvangen wij een mail op het mailadres groenerisbeter@gmail.com met daari je wensen en/of ideeën en dan gaan wij kijken hoe wij kunnen samenwerken.

Contactgegevens

Perspakketten, gedrukte correspondentie (zoals brochures), review artikelen en recensie-exemplaten kunnen (ongevraagd) worden toegestuurd. Ons postadres is op te vragen via groenerisbeter@gmail.com.

Perslijst

Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en worden dan ook graag toegevoegd aan de perslijst met het e-mail adres info@groenerisbeter.com.

Uitbreiding van het team

Heb jij al eens complimenten ontvangen over je geschreven tekst of heb je passie voor een groener en duurzamer leven en denk jij Groener is Beter te kunnen voorzien van mooie artikelen, dan zij wij op zoek naar jouw!

Wij hebben plek voor eenmalige gastbloggers, gastbloggers die met regelmaat willen schrijven en in de nabije toekomst ook voor bloggers die hier iets aan willen verdienen. Echter ligt de lat voor dit soort artikelen wel wat hoger. Mocht jij interesse hebben om met ons samen te werken dan mag je een mail sturen naar info@groenerisbeter.com.

Let op: (eenmalige) gastbloggers die nu beginnen met schrijven en uiteindelijk op betaalde basis verder willen gaan, hebben t.z.t. voorrang op de vacatures.

Lees ook:

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.