Groener is Beter
Hoklartherm presenteert mobiel windscherm Flower-Line.

Hoklartherm presenteert mobiel windscherm Flower-Line

Op balkon of terras wil je kunnen relaxen en genieten. Of de zon nu wel of niet schijnt, een stevige windvlaag kan dat feestje zo verstoren. Hoklartherm presenteert Flower-Line. Het is een windscherm met een aluminium bak van 170 x 60 x 40 cm (l x b x h) als basis. Die kan dienst doen als plantenbak maar ook als zitbank. In het midden van de bak staat (tussen twee aluminium staanders) een stevige, glazen wand. De totale hoogte van het windscherm wordt daarmee 170 cm. Dankzij de vier roestvrijstalen zwenkwielen is de Flower-Line verrijdbaar en kun je ‘m moeiteloos verplaatsen naar de gewenste plek. Zo zit je in de luwte waar je wilt. Twee wielen kun worden verankerd voor een stevige standplaats.

Helder of matte windscherm

Het Flower-Line windscherm is geschikt voor tuin, balkon en (dak)terras en verkrijgbaar in verschillende modellen in de kleuren wit, grijs en antraciet. Je kunt kiezen uit helder veiligheidsglas of mat voor extra privacy. De bovenzijde is, naar keuze, recht of heeft een ronde vorm. Het glas kan worden voorzien van een illustratie zoals een roos of rietstengel. Indien gewenst is ook een eigen ontwerp (bijvoorbeeld een logo) mogelijk. Het Flower-Line windscherm is eenvoudig zelf te monteren.

Hoklartherm presenteert mobiel windscherm Flower-Line.

Verkoopinformatie

Het windscherm Flower-Line is verkrijgbaar vanaf € 1.321.
Meer informatie op www.hoklartherm.de.

Niet uitgelezen? Lees hier verder…

Zou jij een mobiel windscherm overwegen?

Fotocredit: Hoklartherm

Persberichten

Soms ontvangen we een persbericht die wij zo goed vinden passen bij Huisgenot, dat we hem publiceren. Om te laten zien dat dit een persbericht is, publiceren we hem onder de naam "Persberichten".

Add comment

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.