Groener is Beter
Haartjes wassen wordt een echt feest voor je kids met CIL-LOU.

Haartjes wassen wordt een echt feest voor kids met CIL-LOU

CIL-LOU is het eerste Belgische haarverzorgingsmerk voor kinderen, maar de ontwikkeling van de producten vindt plaats in Nederland! Geen loze beloftes, wél high-quality verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld voor kids. Een frisse, glanzende en gezonde hairdo gegarandeerd! JOEPIE!

Belgisch merk en een Nederlandse ontwikkelinkspartner

CIL-LOU is een Belgisch merk met een Nederlandse ontwikkelingspartner en werd opgericht door Gaëlle en Thomas. Zij zijn dol op creatieve ideeën, hair care en hun kinderen Louis, Loulou en Cilou. Ja, dit is dé Cilou naar wie ze hun verzorgingslijn vernoemden: een stoere meid met pit, net zoals hun merk. Dat Gaëlle en Thomas CIL-LOU hebben opgericht, komt trouwens niet uit het niets. Met meer dan 15 jaar ervaring als kapster en als mama van drie rees bij haar een belangrijke vraag. “Hoe kunnen we van die vervelende wasbeurt van onze kinderen een familiemoment maken dat fun en creatief is?” Ze ging samen met haar man Thomas, ondernemer in hart en nieren, aan de slag en zo kwam CIL-LOU tot leven!

Natuurlijke ingrediënten

Maar wat is er zo bijzonder aan hun verzorgingsproducten voor kids? Ten eerste werken ze met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en parabenen.  Hun producten zijn dus extra lief voor het haar en de hoofdhuid van jouw kids. Daarnaast prikken ze niet in de ogen en verbeteren ze de doorkambaarheid. Super, hé!
Om zo duurzaam mogelijk te ondernemen, worden de producten ontwikkeld in het Belgische Eeklo. Voor de productie werken ze samen met een partner hier in Nederland die net zoveel belang hecht aan ecologisch produceren als zij, ideaal toch? Momenteel beschikken ze al over vijf verschillende shampoos, een kids wax, een leave-in spray en twee heerlijke parfums.

Verhalen

Verhalen vertellen is super belangrijk in het leven van jouw kids, right? Het is leuk, stimuleert hun verbeeldingskracht én helpt om wat gaande is in de wereld beter te begrijpen. Bij CIL-LOU willen ze jou en je kinderen op weg helpen bij het verzinnen van gekke verhalen die wassen extra leuk maken. Super cool! Dankzij felle kleuren en heerlijke geuren van CIL-LOU wanen jouw kids zich telkens weer in een andere droomwereld vol gekke verhalen. Knalrode shampoo op je hoofd? Daar verzin je een bloody horrorverhaal bij! Groene shampoo? Jakkes, slijm! En wat valt er dan wel allemaal te bedenken bij een blauwe of gele shampoo? De vele CIL-LOUs helpen je daar met veel plezier bij.

Goed om te weten:

  • 200% kids-proof.
    De producten prikken niet in de ogen en verbeteren de doorkambaarheid. Oef, dat zijn al heel wat traantjes bespaard…
  • Lief voor kids & natuur.
    Je wil enkel het beste voor je kids, toch? Bij CIL-LOU kiezen ze bewust voor natuurlijke ingrediënten, extra lief voor haar en huid.
  • So. Much. Fun.
    Van hun kleurrijke verpakking en heerlijke geuren tot de gekke verhalen van de CIL-LOU’s. Ze zorgen voor fun en creativiteit tijdens het wassen!

Niet uitgelezen? Lees hier verder…

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie voor je kind(eren)?

Fotocredits: CIL-LOU

Add comment

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.