Groener is Beter
Reinig terras en meubels milieuvriendelijk met soda.

Lenteklus: groene aanslag verdwijnt snel en grondig met Tricel Soda met winactie

Groene aanslag verwijderen met Tricel Soda is misschien wel de leukste lenteklus. In ieder geval de makkelijkste. In een handomdraai heb je een sprankelend schoon terras en schone tuinmeubelen. Het voorjaar kan beginnen. Kijk voor meer informatie op www.schoonmakenmetsoda.nl.

Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon door 2 kg op te lossen in een liter kokend water dat je aanvult met 9 liter koud water. Dit giet je uit over de groene aanslag en laat je twee dagen intrekken. Daarna verwijder je met de tuinslang eenvoudig, doeltreffend en milieuvriendelijk de aanslag.

Tricel Soda is een milieuvriendelijk alternatief voor de vele reinigingsmiddelen die je in de supermarkt kunt kopen. Het is mild, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots effect. Dit maakt Tricel Soda een stuk goedkoper dan andere schoonmaakmiddelen. Naast een krachtig en veelzijdig schoonmaakmiddel is soda ook waterontharder, luchtverfrisser, ontstopper en ontvetter. Zorg daarom dat je altijd soda in huis hebt.

Soda heeft een wateronthardende eigenschap

Soda heeft een wateronthardende eigenschap. Giet een half kopje in het wasmiddelenbakje en een schep in de trommel van de wasmachine. Laat de machine leeg draaien op 90 graden. Door de wateronthardende eigenschap wordt kalkaanslag in de machine voorkomen.

Luchtverfrisser

Neutraliseer nare luchtjes in je container met Tricel Soda. Vooral in de warme zomermaanden kun je last krijgen van stank en ongedierte bij je gft-bak. Strooi grof soda onderin de container en je bent zo van de vieze geurtjes af.

Ontstopper en ontvetter

Met Tricel Soda Grof ontstop je razendsnel de gootsteen: je strooit het goedje over de afvoer en spoelt het na met kokend heet water. Je oven ontvet je door deze schoon te maken met een hete, sterke soda oplossing. Ook het barbecuerooster wordt weer blinkend schoon als je deze in een hete sodaoplossing laat weken.

Met Tricel Zilver Soda maak je zowat alles schoon in en om het huis. Het is een ideaal middel voor dagelijkse schoonmaakklussen zoals het reinigen van de keuken, vloeren, deuren en geglazuurde tegels. Klik hier voor een aantal instructievideo’s.

Informatie

Tricel is verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Je hebt keuze uit Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram. Ga voor meer informatie naar www.schoonmakenmetsoda.nl.

Over Senzora

Reinig terras en meubels milieuvriendelijk met soda.Familiebedrijf Senzora produceert in Deventer een compleet pakket was- en reinigingsmiddelen. Zij investeert in de toekomst en legt zich toe op de productie van ecologische- en huidvriendelijke wasmiddelen. In 2001 is Senzora bekroond tot hofleverancier, wat betekent dat het bedrijf zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering. Meer informatie: www.senzora.com

Win een schoonmaakpakket

Groener is Beter mag één schoonmaakpakketten t.w.v. €23,66 verloten. De inhoud van het pakket:

 • Tricel soda fijn, zak 1 kg € 1,69
 • Tricel grof, zak 1 kg € 1,69
 • Tricel zachte groene zeep, pot 750 gram € 2,69
 • Tricel zachte groene zeep vloeibaar, fles 1 liter € 2,69
 • Zamarra’s Doorwerkdoeken (2 pack), € 7,95
 • Zamarra’s Megadoek € 7,95

De winnaar heeft een mail ontvangen. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan gaat de prijs naar iemand anders. 

Niet uitgelezen? Lees hier verder…

 

Gebruik jij wel eens Tricel?

17 comments

 • Nu het mooier weer wordt begint het weer te kriebelen om eens flink te gaan schoonmaken. De groene aanslag in de tuin moet dan ook weer worden aangepakt. Wat een fijne tips in dit artikel! Ik doe graag mee voor het schoonmaakpakket, dat zou heel goed van pas komen!

 • We hebben standaard soda in huis. Gebruiken het vooral als er ontstoken wondjes zijn. 3 maal daags een kwartier weken in een sofa bad en na een paar dagen is de ontsteking weg.

 • Klinkt gek maar schoonmaken is voor mij een fijne, ontspannende bezigheid dus dit pakket met producten is helemaal in mijn straatje!

 • Oh super fijn! Heb nog heel wat groene aanslag te verwijderen sinds deze winter

 • Schoonmaken is geen hobby van mij maar hoort er wel bij. Om te genieten van de tuin zijn er schonmaak klussen die gedaan moeten worden. Met dit pakket gaat dat vast goed komen

 • doe zeer graag mee voor dit mooie pakket , ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

 • Ik ken dit product niet maar zou het graag proberen. De tuin kan het in ieder geval best gebruiken….

 • Ik doe graag mee! Ik ken het product niet maar de tuin kan het zeker gebruiken. Laat maar komen die lente!

 • Heb al een aanvang gemaakt om de tuin en de buitenkant van het huis te cleanen. De
  Tricell produkten zijn als hulpmiddel zeer welkom. Doe dan ook graag mee aan deze mooie winactie. Laat het mooie weer maar komen.

 • Dit merk ken ik nog niet! Ik maak graag kans om het te proberen 🙂 Ben dol op groene oplossingen!

 • Heerlijk om alles voor de zomer weer in orde te maken. ik gebruik soda om theeglazen schoon te krijgen maar voor de houten tuinmeubelen wil ik dit ook wel proberen. ik doe mee

 • Wat een heerlijk duurzaam pakket om mijn huis lenteklaar te maken. Ik loot graag mee.

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.