Groener is Beter
La La Fetes voor kinderen.

Duurzame cadeauverpakkingen met La La Fete nu ook voor kinderen

Zero-waste, duurzame cadeauverpakkingen voor ieder kinderfeest. Pak ook kindercadeaus duurzaam in met de nieuwe prints voor kinderen van La La Fete. De zero-waste cadeauverpakkingen van La La Fete helpen nu op íeder feest om onze planeet te beschermen: van kinderverjaardag tot pensioneringsfeest.

Leeuwen en giraffen

De nieuwe inpakdoeken komen in frisse kleuren met daarop een super toffe safari- print van geschetste dieren en palmbomen. Het geven en krijgen van een cadeau is zo extra feestelijk. Elke doek is handgemaakt, uniek en kan gewassen worden op 30 graden: handig als er met taart of limonade overheen geknoeid wordt. Frisgewassen? Hup in de kast, klaar voor het volgende feest.

Japanse traditie

In Japan worden cadeaus al eeuwen verpakt in Furoshiki: bijna-vierkante doeken die met een speciale knooptechniek om het cadeau heen worden gevouwen. La La Fete haalde vorig jaar dit
concept als eerste naar Nederland.

La La Fetes voor kinderen.

Duurzaam tasje

Alle La La Fetes zijn van biokatoen of gerecyclede PET-flessen. De doeken worden volledig in Nederland geproduceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een La La Fete is multifunctioneel. Gebruik hem bijvoorbeeld als tas, zoals in Japan, of als hip accessoire: als bandana, als elastiek om een vlecht vast te maken of om een knot om de look van je kleine
helemaal af te maken.

Een feestje voor ieder cadeau

Alle prints zijn verkrijgbaar in vier formaten. Voor ieder formaat cadeau is er dus een geschikte
doek. Gebruik de doeken eindeloos opnieuw, of geef de dit herbruikbare “inpakpapier” cadeau: met ieder verpakt cadeau een nieuwe herinnering.

Voor de webshop zie lalafete.nl

Niet uitgelezen? Lees hier verder…

Hoe pak jij je cadeau’s in?

Persberichten

Soms ontvangen we een persbericht die wij zo goed vinden passen bij Huisgenot, dat we hem publiceren. Om te laten zien dat dit een persbericht is, publiceren we hem onder de naam "Persberichten".

Add comment

Volg ons

Schroom niet, neem contact op. We houden ervan interessante mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.